Gençlerin Kimlik Bilinci 2 : Artık Daha Fazlayız! / Hatough Timaf Dereli

Hatough Timaf Dereli
Merhaba ben Hatough Timaf Dereli. Bandirma Kuzey Kafkasya Kültür Derneği Gençlik Komisyonu Başkanıyım.
Kaffed tarafından 18-19 Ekim’de düzenlenen V. Gençlik  Çalıştayı ve Kariyer Günü’ne katılarak tecrübelerime bir yenisini daha ekledim. Öncelikle emek veren herkese Tebriklerimi ve Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Çalıştay’da aramıza farklı yerlerden farklı temsilciler katıldı ve gayet güzel bir aktiflik gösterdiler. Çerkes Kültürü’nü daha fazla yere ve şahsa yaymak beni gururlandırdı ve mutlu etti.
Bu şüphesiz şunu gösterir ki bizler, gençler başarılı işlere imza atmışız. Ve eminim ki ileride de yapacağımız işlerde daha büyük başarılar elde edeceğiz.
Daha fazla gençte kimlik bilincinin farkına vardırmak ve Çerkes Kültürü’nü geliştirmeye ve korumaya yönelik teşvik etmek bizlerin ulaşmış olduğu en büyük başarıdır.
Eminim ki bundan sonraki yapacağımız etkinliklerde, çalıştaylarda ve toplantılarda daha büyük işler başaracağız.
Share