Bolu ve Düzce Derneklerimizi Ziyaret Ettik

Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Canel Zağlı ve Yönetim Kurulu üyemiz Hayri Hopbaç 17 Şubat Cumartesi günü Bolu ve Düzce derneklerimizi ziyaret ettiler.

Ziyarette derneklerimizin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi alınarak, federasyonumuzun yapmakta olduğu çalışmalara ilişkin bilgi verildi. Farklı konularda iş birliği yapılmasının önemi üzerinde duruldu.
Düzce Adige Kültür Derneğimizin yaptırmakta olduğu yeni dernek binası inşaatı ziyaret edilerek, inşaatın geldiği nokta hakkında bilgi alındı. Daha sonra Düzce derneğimizin gençlerinin düzenlediği Gençlik Zexesi etkinliğine katıldık. Düzce ve çevre illerden gençlerin davetli olduğu gecede Teşkilat ve Eğitim Sekreterimiz Canel Zağlı bir konuşma yaparak gençlerimizin bu tarz etkinliklerde bir arada olmalarından dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade etti ve bu birlikteliklerin her alanda devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

Misafirperverliklerinden ötürü Bolu Kafkas Derneği Başkanı Çetin Boran’a, Düzce Adige Kültür Derneği Başkanı Ayşe Sezgin’e, derneklerimizin Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlere teşekkür ederiz.

Share