Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED), 25-26 Eylül 2021 Cumartesi ve Pazar günlerinde Balıkesir’in Edremit İlçesinde 3. Gençlik Çalıştayı'nı düzenliyor.
Çalıştay'a Federasyonumuz üyesi derneklerin gençlik komisyonlarından ve üniversitelerdeki öğrenci topluluklarımızdan (ÜNİKAF) bir kadın ve bir erkek temsilcinin katılması planlanmaktadır. Yaş sınırı maksimum 30 dur.
Ulaşım ve konaklama Federasyonumuz ve üye derneklerimiz tarafından karşılanacaktır.
Çalıştay’da pandemi önlemlerine azami ölçüde özen gösterilecektir. Katılımcılara maske ve dezenfektan temin edilecektir. Çalıştay’dan önce katılımcıların HES kodlarını bildirmeleri talep edilecektir.
Çalıştay’da gençlerimizin toplumsal mücadelemizde ve kurumlarımızda katılımının güçlendirilmesi, üniversite ile kurumlarımız arasında etkileşimin artırılması, toplumumuza ve kurumlarımıza pandemi süreci ve sonrasına ilişkin durum değerlendirmesi ile geleceğe dönük stratejiler konusunda görüş alışverişinde bulunulacaktır.
Nart Akademi 2020-2021 dönemi katılımcılarına sertifikaları Çalıştay’da verilecektir.
Gençlik Çalıştayı'na katılacak yetkili temsilcilerin iletişim bilgilerinin (ad-soyad, telefon, e-posta), Dernek veya ÜNİKAF yönetimleri tarafından 15 Eylül 2021 Çarşamba gününe kadar Federasyonumuzun info@kaffed.orgstrong> e-posta adresine bildirilmesi gerekmektedir.
p>
{gallery}/haber/federasyon/2021/2021_Genclik_Calistayi{/gallery}strong>
p>nan
Kaffed